Contributing to this translation requires agreeing to its contributor license agreement.
Exit Zen
rules_capture3_repetition_start_n
English
Prohibit Repetir
rules_capture3_repetition_cont_c
English
Veiem una possible continuació de la partida. Blanc 1 no pot capturar la pedra negre. Negre 2 podria connectar les pedres negres, però tria no fer-ho. Blanc 3 pot capturar la pedra negra, ja que les pedres 1 i 2 ja han canviat la posició.
rules_capture3_repetition_2cap_c
English
Blanc no pot capturar immediatament després de que negre capturi, degut a que això reproduïria la mateixa posició en el tauler, entrant en un bucle. Per tant blanc ha de jugar en algun altre lloc. Després blanc ja podrà capturar en A.
rules_capture3_repetition_start_c
English
Captra'n 3 té una regla adicional: no es pot fer una jugada que recreï una posició anterior del tauler. Així doncs no es pot repetir una mateixa situació.
rules_capture3_repetition_cont_n
English
Continuació de l'exemple
rules_capture3_start_n
English
Regles de Captura'n 3
The translation has come to an end.